Hoeveel kost een houten huis?

In eerste instantie hangt de prijs natuurlijk samen met de afmetingen van de woning en met de gebruikte materialen, maar om een transparante prijs te kunnen bepalen houden we bij Woodyhomes rekening met meerdere elementen.

Prijsindicatie voor het bouwen van een houten huis

Het budget dat u wil uitgeven aan uw woning wordt als uitgangspunt gebruikt om prijsindicaties op maat te maken. Vervolgens worden uw wensen in kaart gebracht maar wordt er ook gekeken naar de mogelijkheden van de bouwgrond en de gemeentelijke eisen.

Wat kost een bouwgrond in België?

De prijzen van bouwgrond in België verschilt uiteraard regio per regio.

Als u een bouwgrond op het oog heeft, hou dan ook rekening met eventuele sloop- of snoeiwerken die nog moeten gebeuren voordat er gebouwd kan worden.

Ontwerp van de woning

De ontwerpfase is bepalend voor de uiteindelijke prijs van de woning. U maakt kennis met de verschillende afwerkingsmogelijkheden van CLT woningen langs binnen- en buitenkant.

We nemen uitgebreid de tijd om uw wensen in kaart te brengen, en we adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden die u hebt om uw woning energievriendelijker te maken.

Bouw van de woning

Het voordeel van bouwen met hout is de snelheid van deze bouwmethode. Na de ontwerpfase worden de CLT panelen op maat gezaagd in de fabriek. Als alle puzzelstukken klaar zijn kan de bouw van de woning beginnen. Het bouwen van de houten woning duurt afhankelijk van de grootte en architectuur slechts een paar dagen tot een paar weken.

Afwerking: casco of sleutel-op-de-deur

De prijs van een CLT woning hangt ook af van de afwerking en het afwerkingsniveau dat u wenst.

Bouwen zonder zorgen met Woodyhomes

Een huis bouwen is een intensief traject waar u niet elke dag aan begint. Met Woodyhomes kiest u voor de juiste partner om u in dit traject van A tot Z bij te staan is.

Tijdens een eerste gesprek vertelt u over uw bouwplannen en wensen, en laten we u kennis maken met onze werkwijze en aanpak. We nemen ruim de tijd om elk detail door te spreken.

Tijdens het hele traject, van ontwerp tot oplevering kunt u rekenen op onze expertise.

Interesse in onze mogelijkheden voor uw nieuw bouwproject?

Vertel ons over uw plannen! Woodyhomes geeft u de juiste raad en helpt u uw wensen waarmaken binnen het vooropgesteld budget.