Woodyhomes

EEN UNIEKE KNOWHOW TEN DIENSTE VAN U

Met meer dan 35 jaar ervaring is Woodyhomes de uitgelezen partner voor uw volgende bouwproject. Als Belgisch producent van houtconstructies staan we garant voor ecologischenergiezuinig bouwen en een snelle oplevering van uw nieuwe woning. Naast houtconstructies kan u bij ons ook terecht voor alle gevel- en vloerafwerkingen en EPDM dakbedekkingen.

Woodyhomes biedt u alle technische kennis en unieke knowhow op het vlak van houtconstructies. We beperken ons niet tot één constructiesysteem in het bijzonder en we kunnen voldoen aan de meest uiteenlopende én vooral aan de meest veeleisende wensen.

Om dit doel te bereiken hebben we een studiebureau en productieateliers op dezelfde site opgericht, wat ons vaardigheden oplevert die uniek zijn in België en zelfs in Europa.

Velen zijn tevreden met het monteren van houten gebouwen. Bij Woodyhomes stellen we echter een totale oplossing op maat voor. We gebruiken voornamelijk ruwhout uit onze streek en gaan alle technische uitdagingen aan om u de unieke woning te bezorgen waar u van droomt.

HOE GAAN WE TE WERK?

  • Hout gebruiken in al zijn pracht
  • Woodyhomes beheerst het volledige productieproces van het bewerken van ruwhout tot de eindassemblage van uw bouwwerk.
  • Dankzij ons studiebureau stellen we onze knowhow en ervaring in de uitvoering van projecten op maat te uwer beschikking.
  • We gaan steeds verder en innoveren continu

PLANNEN VOOR EEN HUIS IN CLT?

Woodyhomes staat klaar om samen met u deze uitdaging aan te gaan. We zijn de bevoorrechte gesprekspartner voor de architectenbureaus waaraan u het ontwerp van uw woning wenst toe te vertrouwen. Ingenieurs en tekenaars bestuderen uw ontwerp tot in de kleinste details.

We nemen in onze fabriek de volledige productieketen voor onze rekening: van het drogen van het hout tot de optimalisering ervan, van het aan elkaar zetten tot het gelamineerd hout, van de inkeping tot de behandeling. Dankzij deze knowhow maken we kwalitatief hoogstaande onderdelen in hout. Maar dat is niet het enige voordeel. Doordat we de houtketen beheersen kunnen we volledig gepersonaliseerde structuren realiseren.

Dankzij de integratie van de 3D-technologie in zowel de productietekening als de inkepingscentra (BIM, Bouwwerkinformatiemodel), worden alle details over uw woning vooraf nauwgezet bestudeerd (verbindingsdetails, montage, plaatsing van de ramen, bijzondere technieken…).
De voorstudie maakt het vervolgens mogelijk om in de werkplaats tal van prefabricatiestappen te doorlopen in optimale werkomstandigheden. Naast het garanderen van een betere uitvoeringskwaliteit verlaagt deze prefabricatie aanzienlijk de assemblagetijd op de werf.

100% OPGEWAARDEERD MATERIAAL

De expertise, de kwaliteit, de flexibiliteit en de innovatie zijn enkele van onze sterke kernwaarden.

De fabriek voldoet aan de strengste eisen op het vlak van sorteren en opwaarderen van afval.
Als sociaal bewuste onderneming verbindt Woodyhomes zich ertoe hout te gebruiken dat afkomstig is uit Europese bossen en bossen steeds dichterbij om zijn invloed op het milieu te beperken. Woodyhomes zit op dat vlak op één lijn met haar favoriete grondstof, hout, dat hét ecologisch materiaal bij uitstek is.

Interesse in onze mogelijkheden voor uw nieuw bouwproject?

Vertel ons over uw plannen! Woodyhomes geeft u de juiste raad en helpt u uw wensen waarmaken binnen het vooropgesteld budget.